Mujjo All-new Touchscreen Gloves

Mujjo Kaikki uudet kosketusnäyttöhanskat

49,90 €Näytä kaikki tuotteet kohteesta Mujjo


Löytyy seuraavista kategorioista:

Seuraava kuvaus on tietokoneen automaattinen käännös, joka vaihdetaan myöhemmin. Jos kuvaus on epäselvä, ota meihin yhteyttä!


Vastaanota kaikki puhelut lämpötilasta riippumatta käyttämällä näitä käsineitä.

Kangas on kyllästetty hyvin johtavalla käsittelyllä, ennen kuin se on ommeltu ohueseen, venyvään profiiliin, joka sopii kädellesi. Se toimii koko ajan, aina.

Häiriö jäljittelee ihon johtavia ominaisuuksia, mikä tekee niistä kosketusnäytön yhteensopivia.

Ne on suunniteltu kestäväksi kolmikerroksiseksi, laminoitu 3M Thinsulate -laitteella "sandwich" -rakenteessa erinomaisen eristyksen saamiseksi.

Neulottu fleecekangas ulottuu neljällä tavalla mukavan istuvuuden takaamiseksi, joka seuraa välittömästi käden muotoa. Venyttävä mansetti sulkeutuu tiiviisti ranteeseen ja pitää kylmän ilman ulos.

Sen lisäksi, että ne ovat tukevia ja kestäviä ulkopuolelta, ne ovat vuorattu pehmeällä integroidulla fleece-kerroksella, joka tekee niistä pehmeitä, lämpimiä ja mukavia sisäpuolella.

Mujjo on myös harkinnut uudelleen silikonikuvionsa ulkoasua ja tehnyt tyylistä tyylikkäämmäksi. Käsineet on ainutlaatuinen muotoilu pidon linjat, valmistettu kiinnittämällä silikoni ja strategista acer ed laajaa osiin hoitoa koskevia laite.

Mujjo kosketusnäytöt tarjoavat erittäin tarkan ja reagoivan kosketusnäytön, jossa voit käyttää kaikkia sormiasi - jopa kämmenesi.

väri: musta
koko: S, M, L, XL

Arvostelut (0):


Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Jaa kuva
Maalaa koodi, kopioi se ja liitä blogiisi.

Näytä kategoriat

Näytä toplistat Näytä merkit

Maksutavat

VISA, Mastercard, Klarna, Payson yms.